O nama

Delatnost, principi poslovanja, reference

Preduzeće Fining d.o.o. registrovano je 1990. godine, a počelo je da posluje u aprilu 1993. godine. Iza nas je preko 22 godine uspešnog poslovanja. Osnovna delatnost preduzeća je trgovina na veliko prehrambenim proizvodima. Uža specijalnost je trgovina na veliko konzerviranim proizvodima od ribe, mesa, voća i povrća (sardine, tunjevina, paštete i naresci u konzervi i foliji, voće, povrće u konzervi i sl.)

Naš glavni cilj je da kvalitetno i na vreme zadovoljimo potrebe svojih kupaca sa robom iz našeg asortimana.

Sa svojim poslovnim partnerima sarađujemo na principu punog međusobnog poštovanja. Neprekidno nastojimo da profesionalnim odnosom, kvalitetnim i redovnim izvršavanjem svojih obaveza stičemo poverenje svojih dobavljača, poslovnih banaka, kupaca, državnih institucija i drugih. Možemo sa razlogom istaći da smo u tome potpuno uspeli i da imamo puno pravo da kao svoj poslovni slogan istaknemo "NAMA VERUJU"

Tome u prilog govore i činjenice da je preduzeće u svih 22 godina poslovanja ostvarilo pozitivne finansijske rezultate, i da je u tom periodu bilo potpuno likvidno, bez ijednog dana blokade tekućeg računa.

Na osnovu višegodisnje uspešne saradnje sa našim dobavljačima obezbedili smo najbolje uslove nabavke što i nama omogućava da robu prodajemo po izuzetno povoljnim cenama i rokovima plaćanja. Pozivamo sve potencijalne poslovne partnere, a posebno veletrgovine manje i srednje veličine, samostalne trgovinske radnje, hotele i druge da sa nama uspostave saradnju i uvere se u prethodno izneto.

Svojim poslovnim partnerima poručujemo. Sa Vama želimo da uspostavimo ozbiljnu, dugorčnu saradnju u kojoj ćemo Vaše interese i potrebe poštovati jednako kao svoje. Znamo da je to u najboljem interesu i Vas i nas.